..............................................................

lördag

Du är alltid i din rätta ålder!

Tänk efter, visst är din rätta tid just nu, oavsett om du är 22 eller 52 eller 92? Självklart är det så! När du är riktigt ung har du vissa intressen och lever ditt liv som andra riktigt unga gör, när du är medelålders blir det på ett annat sätt. När du är riktigt gammal ja då...

Det är Du som skapar förutsättningar för hur ditt liv är och blir. Det gäller att vara strategisk och planerande - för vi styrs inte av ödet. Sitt inte stilla och vänta på vad livet ska ge dig. Ta för dig och gör ditt bästa för att hålla dig frisk och stark!

Det allra FÖRSTA och mest grundläggande för ett liv i friskhetens tecken är att ha en effektiv andningsteknik! Jamen, jag andas ju och då lever jag tänker du. Javisst, men de flesta västerlänningar andas på ett allt annat än effektivt sätt. Dvs. syresätter sig inte i kropp och knopp. DET BÄSTA är att det kan vi på ett enkelt sätt göra nånting åt.

BÖRJA MED att boka en 4 veckors GRATIS kunskapsresa där du får grundläggande kunskaper om effektiv andning och kan börja ta tag i din andning för att uppnå den eftersträvansvärda effektiva andningstekniken.

Låter det tråkigt? Jag lovar att det är allting annat än just tråkigt - faktum är att du kommer att tacka dig själv som tog det första steget!

Du har allting att vinna och absolut inget att förlora på att satsa på dig själv! HÄR hittar du mer info om kunskapsresan. Klicka in dig och hoppa på "tåget" - det avgår så fort du klivit ombord 😎

/ Kikki
Mer hälsoinspiration från mina kanaler finns på linktr.ee/kikkisandstrom 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar