..............................................................

söndag

Lyssna till ditt hjärta - du har bara ett!


Den absolut viktigaste muskeln i kroppen är trots allt hjärtat. Därför är det såklart strategiskt att lyssna till sitt hjärta och att se till att hålla det i bästa form. Det går inte annat än hålla med om det.

MEN vad kan vi då göra för att hålla hjärtat i bästa trim? Ja, det är en hel del faktiskt! Jag brukar ju prata mycket om hur viktig andningen är och hjärtats uppgift är ju att pumpa ut väl syresatt blod i kroppen och att återta syrefattigt blod för att syresätta det igen. Så hjärtat är beroende av andningen och tvärtom.

Det forskas mycket om hjärtat och vad vi kan göra för att bibehålla god hjärthälsa och man har kommit fram till att vissa vitaminer är särskilt viktiga och ska vara världens bästa hjärtmedicin.

Forskning visar att Selen och Q10 är världens bästa hjärtmedicin!
Allt enligt forskare vid Linköpings universitet. Då det gäller Q10 finns det vissa grupper av människor som riskerar Q10-brist:
  • Äldre människor (40+)
  • Intag av statiner (dvs. kolestrolsänkande medicin)
  • Hårt tränande samt rökare 

"De två aktiva substanser som användes i detta forskningsprojekt (som publicerades i the International Journal of Cardiology) var Pharma Nords Bio-Qinon Q10 och SelenoPrecise. Dessa valdes på grund av de har en gedigen dokumentation. Bio-Qinon Q10 och SelenoPrecise finns kombinerat i produkten SelenoQ10."
Saxat ur artikel i webbtidningen Kurera som presenterar mer om studien

  • Bio-Qinon Q10 hittar du HÄR
  • SelenoPrecise hittar du HÄR
  • SelenoQ10 hittar du HÄR

Missa inte att följa med på en 4 veckors Gratis Kunskapsesa via webben där du får grundläggande kunskaper i en effektiv andningsteknik för ett längre, friskare och lyckligare liv.
Läs mer HÄR eller boka direkt i formuläret ⇓ ⇓ ⇓

Följ med på en Gratis Kunskapsresa


Önskar dig en fin fortsättning på Valborg 😊

/ Kikki
Mer hälsoinspiration från mina kanaler finns på linktr.ee/kikkisandstrom 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar